У четвер, 26 вересня, ведучому програми "Ранок з Україною" і автору і продюсерові проекту "Зе Інтерв'юер" Анатолія Анатоліча виповнилося 35 років. У день народження на YouTube-каналі з'явилося коротке інтерв'ю.

В чорно-білому відео Анатоліч гуляє по спортивному майданчику і задає самому собі філософські питання. Відповіді на них він знаходить, коли згадує про своїх близьких людей.

"Я пам'ятаю, хто я і звідки. Але з віком я часто задаю собі питання, і їх дедалі більше. На своєму місці я? На вірному шляху? Не обманюю я себе? Не хочу я бути кимось, але не собою? Встигаю чи? Чи зможу? Готовий? Гідний? Але в будь-якій ситуації, коли здається, що проблем більше, ніж відповідей, я несподівано знаходжу той самий, єдиний вірний відповідь. Я бачу це в їх очах. Я – той, хто я є. Я на вірному шляху. Разом" – робить висновок Анатолій Анатоліч в ролику.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, ведучий Анатоліч подасть в суд на МАУ.

Як повідомляв Знай. ua, Анатолій Анатоліч висловився про "перебіжчиків".

Також Знай. ua писав, що Анатолій Анатоліч жорстко висловився про Зеленском.