Вибирай: або діти, або Кардашьян. Такий ультиматум Анджеліна Джоллі, за чутками, поставила Бреду Пітту.

Розлучення Анджеліни Джоллі з Бредом Піттом обростає все новими скандалами. Так, нещодавно в таблоїдах з'явилась новина про те, що Енджі висловила незадоволення через зближенням свого колишнього чоловіка Бреда Пітта із зірковим сімейством Кардашьян-Дженнер.

Анджеліна Джоллі вимагає, щоб Бред Пітт тримався подалі від сім'ї Каньє Веста і Кім Кардашьян. На думку Анджеліни, актор приділяє занадто багато часу недільним службам Каньє Уеста і спілкуванню зі знаменитим сімейством.

Насправді Бред був там кілька разів. Відвідавши одну з церковних служб разом з чоловіком Кім Кардашьян - репером Каньє Вестом, зірка фільму "Одного разу в Голлівуді" почав відкрито захоплюватися музикою і політичними поглядами репера. Щодо цього Бред Пітт дав ряд інтерв'ю, в яких називав відправи Каньє Веста "чистим святом життя і людей".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Таке щире захоплення привернуло увагу Джоллі. Вона почала переживати за те, що її екс-чоловіка затягне туди, а після цього і їхніх спільних дітей.

Можна зрозуміти побоювання Анджеліни Джоллі, якщо на хвильку уявити, як її спадкоємці навідаються в гості до знаменитого сімейства, і тітка Кім їм покаже, завдяки яким відео стала відомою.

А якщо серйозно, то розлючена Анджеліна заявила, якщо Пітт зробить вибір у бік сімейства Кардашьян, то вона має намір заборонити йому будь-яке спілкування з дітьми.

Звичайно, Бред Пітт має право вирішувати, з ким йому спілкуватися, але він прекрасно усвідомлює, що Анджеліна може створити йому серйозні проблеми.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі знову планує стати матір'ю - знаменитість хоче усиновити 7-у дитину.

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Джолі виїхала від мами і все більше "косить" під хлопчика.

Також Знай.ua писав, Анджеліна Джолі написала заповіт