Одна з найбагатших жінок світу, модель і світська левиця Кайлі Дженнер обожнює епатувати публіку і привертати до себе увагу. Дівчина володіє косметичним брендом, і вона багатша своїх популярних сестер. Кайлі активний користувач Instagram, там вона публікує цікаві фото та відео зі свого життя.

В цей раз Кайлі Дженнер похвалилася в мережі соковитим тілом, яке обтягла рожевим латексом. Модель зображена у спокусливій позі, однією рукою вона мацає себе за груди, а другою щось тримає. Волосся дівчини зібране в пучок на потилиці, а на її обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. Фанати не залишили без уваги таку публікацію зоряної моделі і почали обговорювати її в коментарях.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.