"Міс Україною 2019" в цьому році стала 24-річна студентка Київського інституту міжнародних відносин Маргарита Паша. Дівчина працює моделлю, займається спортом і є активною в Instagram. Після перемоги дівчини на конкурсі краси, шанувальників у неї додалося, їх вона радує новими фото у соцмережі.

Так, в цей раз Маргарита показала спокусливе фото, на якому з'явилася в цікавому образі. Дівчина знялася у рваних джинсах і короткому топі з принтом, поверх якого накинула білий піджак. При цьому на голові моделі її корона, волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Маргарита розповіла про закони, по яких вона живе. Це, наприклад: "Поводься з іншими так, як хочеш, щоб вони чинили з тобою", "В житті все повертається бумерангом", "У кожної людини є своя правда, своє бачення світу", та інші.

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.