Актриса Неллі Уварова, яка стала відома по серіалу "Не родись вродливою" і "Атлантида" вирішила кардинально змінити свій образ і наголо підстригти волосся на підтримку колеги Анастасії Заворотнюк і її дочки.

Неллі у своїй публікації в Instagram зазначила, що вирішила так вчинити тому, що колеги і просто знайомі Анастасії Заворотнюк, яка зараз бореться з раком, активно дають про неї інтерв'ю і займаються поширенням різних чуток, які часто не відповідають дійсності.

Актриса попросила, щоб рідні Заворотнюк не звертали на ці розмови і плітки ніякої уваги.

"Ганнуся не звертай уваги на недругів, якнайшвидшого одужання мамі. Є люди, які не вірять цим чуткам", — пише Неллі Уварова.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Актриса побажала Заворотнюк якнайшвидшого одужання. Такий вчинок знаменитості по достоїнству оцінили фанати Уварової і зазначили, що їй до лиця сміливий образ.

Нагадаємо, зірка серіалу "Не родись вродливою" повністю трансформувалася.

Як повідомляв Знай. ua, Катя Пушкарьова з "Не родись красивою" перетворилася на Надю Савченко.

Також Знай. ua писав, що зірка серіалу "Не родись вродливою" Уварова позбулася волосся.