Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить інтимний чорно-білий кадр, позуючи з ще новонародженою молодшою донькою Тільдою. Так, артистка на архівному фото годувала дитину грудьми, зізнавшись, як швидко летить час, адже дівчинці вже 1 рік і 4 місяці.

"яке ж це було диво ..... адже нам вже 1.4👼
#мояТиля
#комочексчастья", - трепетно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Дуже зворушливо!!!!!😌😌😌Які ви вже великі)))))💪", " Прекрасне ніжне фото ❤️", "Діти швидко ростуть 😘...", "Як мило 😍😍", "Ніжнятинка, дівчатка", "Яке це щастя ❤️", "А здавалося-що вчора тільки народили 🥰", "Здоров'я вам і діткам! )", "Це таке щастя!!! Здоров'я і малятку і матусі!💐💐💐 Світлана, ви просто Ѕuреrмама!😊".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.