Відома російська актриса Христина Асмус свого часу прославилася скромною роллю Варі у серіалі "Інтерни". Потім дівчина оскандалилася весіллям з російським коміком Гаріком Харламовим, адже за чутками Христина забрала його з сім'ї. А нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація про можливий розрив пари.

Але Христина не коментує вірогідного конфлікту з чоловіком. Вона продовжує викладати в Instagram нові фото. І цей раз не став винятком. Акторка показала в мережі стильне фото, а в підписі до нього написала все, що думає про сучасні тренди. Також вона зазначила, що їй подобається стиль деяких російський актрис. Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.