Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий кадр, позуючи на райських Мальдівах. Але відпочинок закінчився, і зірка повернулася додому. І в цей раз актриса з'явилася в більш скромному образі і похвалилася своїми мільйонами.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як виявилося, Христина вирішила похвалитися фанатам, що кількість її фоловерів в Instagram досягла 3,5 мільйонів. І цю подію, вона вирішила відсвяткувати милим фото з лимонами. Однак не все так просто: за фото можна побачити відео, на якому чоловік Асмус Гарік Харламов говорить про її мільйони, які вона заробила сама. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.