Під час фешн-шоу L’oreal Paris Le Défilé в Парижі (Франція) сюрпризом стала поява на подіумі відомого українського дизайнера Катерини Сільченко в ролі моделі. Дівчина стала обличчям L’L'oreal в Україні.

Так, для кожної з учасниць показу був детально підібраний стильний образ. Ці великолпные вбрання були від кращих марок з останніх колекцій. Також образ ідеально доповнив макіяж від відомого косметичного марення. В кінці фешн-шоу публіку чекав справжній сюрприз, а саме вихід на сцену однорічного сина Єви Лонгорії. Дитина був як завжди веселим і досить активний, проте через кілька хвилин заснув на руках у своєї мами. Ця зворушлива нота ще більше зазначила, що дане шоу – це гімн жіночності.

Сільченко приміряла для показу чорний костюм: брюки з завищеною талією і шовковий топ з вирізом. До того ж, у своєму мікроблозі вона додала кілька знімків, а також написала довгий пост, в якому поділилася радісною новиною і своїми враженням від фешн-шоу.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"друзі Мої! Це був не показ) Це справжній гімн жінкам: сильним, гідним, впевненим, веселим, шляхетним! Була така концентрація неймовірної енергії (відчуття, що ти в потоці) ми і сміялись, плакали від щастя, музика заворожувала, мурашки по тілу… Настільки сильно пробрало мене і Кожного глядача в залі! Тепер я точно знаю, що L’Oréal Paris – це не тільки косметика, це ціла філософія про жінку, і як же я рада бути частиною цієї команди", – розповіла дизайнер Олени Зеленської.

Нагадаємо, що Тіна Кароль приміряла розкішне плаття кольору фуксії, засвітивши ідеальну фігуру.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мхітарян і Євенко третій рік поспіль визнано найбільш впливовими у світі моди.

Також портал Знай.ua писав, що Олена Зеленська з'явилася на сцені "Кварталу 95".