У цьому році Примадонна радянської та російської естради Алла Пугачова відзначила свій 70-річний ювілей. Дивлячись на виконавицю в це дуже важко повірити.

Багато шанувальників думають, що причиною такої гарної фізичної форми послугувала поява в житті Алли молодого чоловіка.

Так, черговим доказом чудового зовнішнього вигляду стала фотографія, яку в мережі Instagram опублікував чоловік Пугачової Максим Галкін.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Дівчата", — підписав нову публікацію Галкін.

На знімку можна помітити, що на відміну від Орбакайте, яка обрала закритий "лук" — стильні штани і рожевий светр, Алла Борисівна обрала сміливіший варіант одягу. Примадонна вбралася у коротеньку біло-чорну сукню з акцентом на масивний чорний пояс. Такий наряд оголив стрункі ноги співачки, підкресливши її чудову фізичну форму і жіночність. Підписники всипали Аллу Борисівну компліментами.

"Дівчинки-красуні", "Квітник! Які всі красиві!", "Обожнюю всіх! Будьте здорові!", "Дуже класні дівчата", "Всіх вас обожнюю, всі кльові", — пишуть шанувальники.

Нагадаємо, Лобода приїхала в Київ не просто так: на чиєму весіллі заспівала Світлана.

Як повідомляв Знай.uа інша сторона Кароль: в мережі показали архівні фото співачки, як змінилася зовнішність Тіни.

Знай.uа писав, Пугачова присоромила винного Білана їдким афоризмом: "Гірше за гординю".