Альона Омович – популярна київська модель, яка зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram. 24-річна дівчина прославилася незвичайною зовнішністю, вона захоплюється пластикою, і вже "залила" силікон в груди і сідниці, а також підкоригувала лице. Модель часто показує в мережі відверті фото, і цей раз не став винятком.

Так, Альона опублікувала пікантний знімок, на якому з'явилася в чорній мереживній білизні, а джинси приспустила, виставивши на показ силіконову попу. Дівчина стоїть боком до камери, вона вчепилася у свої труси, витягуючи їх. Її волосся розпущене, а на голові величезні навушники, дівчина не дивиться в камеру, задерши голову. У підписі до фото модель просить фанатів написати, яку музику вони слухають. Але не всі обговорюють треки, деякі говорять про попу Альони.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.