Відомий український хореограф і танцюрист Влад Яма поділився думкою про президента Володимира Зеленського, а також розповів про сім'ю і конфлікти на знімальному майданчику шоу «Танці з зірками».

Як Наталія Могилевська опинилася на «Танцях з зірками»?

«Мені подзвонили і сказали, що затверджений тоді Володя Моїсеєнко з дуету «Кролики» отримав травму спини, і лікарі заборонили йому танцювати. Потрібно було терміново міняти одну пару. Ось так в проекті опинилася Наталя. Спочатку її туди не покликали», - зазначив Яма в програмі Зе Інтерв'юер.

Чи заслужив Володимир Зеленський перемогу в шоу?

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«Звичайно, ні. Я вважаю, що Вова танцював добре, але на голову нижче Наташі був за всіма параметрами. Крім гумору. Це якщо говорити про проект у цілому», - заявив хореограф.

Хто придумав сценарій для першого сезону «Танці з зірками»?

«Весь сценарій до першого сезону писав «Квартал 95». І Вова брав участь у цьому (про що я дізнався вже після закінчення проекту). А в день фіналу більше половини знімальної групи прийшло в футболках з фотографією Вови Зеленського та Олени Шоптенко. Уяви, ми заходимо в павільйон, всі з тобою вітаються, але це морально давить», - згадав він.

Крім того, Влад Яма зізнався, що планує з дружиною ще одну дитину.

«Я хочу ще. Хочемо дівчинку. Дружина не проти. Поки не було Леона, хотів чотирьох. Але з'явився малий, і якийсь час ми взагалі про це не говорили. Рік, напевно. Тому що це було трошки складніше, ніж ми собі уявляли: перші тижні, місяці. А зараз... Вже, мабуть, скоро. Ми не настільки молоді, щоб відкладати це ще на п'ять років», - пояснив танцюрист.

Нагадаємо, Іраклі Макацарія, Влад Яма, MELOVIN та інші зізналися, на що спустили першу зарплату.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова взяла в полон Влада Яму прямо на публіці.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець шокувала глядачів стриптизом на "Танцях з зірками".