3 жовтня український музикант і учасник гурту «5’nizza» Сергій Бабкін представив кліп на нову пісню «Єви і Адамі». Ролик був опублікований на YouTube-каналі артиста.

Відзначимо, що в зйомках відео з Сергієм вперше за довгий час брала участь його дружина Сніжана. Пара стала героями картин і вирушила в барвисту подорож ними, як в інші світи.

«Ми всі – це фарби, і для того, щоб створити якийсь новий надзвичайний колір, маємо поєднуватись. Ми зустрічаємось постійно – одна фарба з іншою, змішуємось, і тоді народжується щось нове, новий світ, не схожий ні на що інше. Цей світ лише всередині нас, його не можна побачити ззовні. Хоча ззовні ми всі голі, прозорі, абсолютно однакові. Але відрізняємося саме цим «нутром», адже воно абсолютно різне в кожного», - зазначив Сергій Бабкін.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

« Ідея цього відеокліпу – в барвистості нашого життя. Життя, сімейне життя, кохання – це вся палітра емоцій. Ми самі малюємо своє життя, і допомагає нам у цьому Творець, Художник, який колись створив Єву і Адама», - розповіла Сніжана.

До речі, троє художників чотири дні готували спеціальні декорації для ролику, площа яких зайняла більше 40 кв. м. Режисером відеокліпу став режисер-постановник проекту «Танці з зірками» Леся Подолянко.

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна показала, як Сергій грає з новонародженим Єлисеєм.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Бабкін показав справжні ніжності з котом-сфінксом.