Маргарита Паша – 24-річна київська студентка, спортсменка і просто красуня, яка в цьому році була удостоєна титулу "Міс Україна 2019". Дівчина активний користувач Instagram, де часто тішить шанувальників новими фото і відео. Так і в цей раз дівчина показала в мережі красиве фото з фотосесії з короною після перемоги на головному конкурсі краси.

На знімку Маргарита відображена, сидячи на стільчику у величній позі. Для фотосесії дівчина одягла тонкий ніжно-рожевий халатик, який прикрив пишний бюст, але підкреслив ідеальну талію. Маргарита руками ніби поправляє корону на голові, при цьому вона мило посміхається в камеру. У підписі до фото модель написала: "Одна із найкорисніших життєвих навичок – це вміння швидко забувати все погане: не зациклюватися на неприємності, не жити образами, не впиватися роздратуванням, не тримати злість. Не варто тягти різний непотріб у свою душу. Будда".

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.