Відомий український танцюрист, ді-джей, та шоумен Влад Яма нещодавно дав відверте інтерв'ю для програми "Зе Інтерв'юер", в якому розповів про потаємні бажання. До таких, зокрема, відносяться бажання мати ще дітей. Треба сказати, що Влад не любить розкривати особисте життя, публіка довго не знала про одруження танцюриста і про народження його сина, пише Politeka.

Влад Яма з дружиною Ліліаною

Але цього разу Влад Яма вирішив розповісти про все. Як виявилося, артист хотів багатодітну сім'ю, з як мінімум чотирма дітьми, але після народження сина Леона, він зрозумів, що батьківство – це тяжка робота. Однак, танцюрист хоче ще дівчинку, щоб у сина була сестричка. "Я хочу ще. Хочемо дівчинку. Дружина не проти. Вже, мабуть, скоро. Ми не настільки молоді, щоб відкладати це ще на п'ять років", - зізнався хореограф.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.