Відомий фігурист кидає вмираючу дружину заради виступів, на яких покаже дуже небезпечні трюки. Про це повідомили росЗМІ.

Чоловік Анастасії Заворотнюк, у якої виявили рак і шансів на одужання немає, залишив її через роботу, хоча до цього нібито відмовився від виступів, щоб бути поряд з коханою дружиною. Адже в такі моменти важливо, щоб близька і любляча людина була поряд.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Петро Чернишов виконає одну з головних ролей в новому льодовому шоу "Аленький цветочек". Про це заявила у телепрограмі на російському телебаченні його колега-фігуристка Тетяна Навка і додала, що в шоу заплановано декілька небезпечних трюків.

"Це буде зовсім інше видовище, ніж "Руслан і Людмила". Ми з Петром будемо літати на спеціальному балконі без страховки", - сказала фігуристка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Це означає, що чоловік Заворотнюк збирається серйозно ризикувати життям, щоб програма вийшла видовищною та захоплюючою. Шанувальникам Заворотнюк це абсолютно не сподобалося. Чернишов повинен бути біля ліжка смертельно хворої дружини.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Деякі ж фолловери припустили, що фігурист намагається залучити до своєї творчості якомога більше людей, щоб впоратися з фінансовими труднощами. Як відомо, лікування його дружини коштує дуже дорого.

Хоча у пресі говорилось, що у самої Заворотнюк шалені статки, тож пройти необхідне лікування є за що.

Нагадаємо, що у Анастасії Заворотнюк були серйозні проблеми не тільки із здоров'ям, але і з грошима.

Як повідомляв портал Знай.ua, вже скоро відома актриса і головна героїня серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк зможе знову приступити до роботи.

Також портал Знай.ua писав, що Анастасія Заворотнюк несподівано розрахувалася з усіма боргами і планує виїзд на лікування за кордон.