Популярна українська модель Алла Костромічова полюбилася світовим дизайнерам і модним домам неординарною зовнішністю і ідеальною фігурою. А ще вона веде телепроект "Топ-модель по-українськи", і час від часу показує закулісся шоу.

Але цього разу Алла Костромічова вирішила похвалитися фанатам, що відправилася на відпочинок у Маямі, і не одна, а з подругою. І саме подружка робить ці прекрасні фото Алли на відпочинку. На новому знімку модель зображена в басейні, вона ніби витончено виринає з нього. Як видно, скупатися Костромічова прийшла у спокусливому чорному купальнику, який підкреслив ідеальну фігуру моделі. У підписі до фото Алла написала: "Коли ти з подругою опиняєшся в Маямі – на даху – в басейні – а вона ще й знімає круто @gladkova.ph, ну як тут можна спокійно лежати і засмагати?". Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати її фото.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.