Модель Маргарита Паша стала "Міс Україною 2019", дівчина не тільки гарна, але й активна та розумна. Нещодавно Маргарита опинилася в центрі мовного скандалу, але пристрасті вже вщухли. Дівчина активний користувач Instagram, там вона часто публікує фото зі свого особистого і творчого життя.

Та, а цей раз Маргарита Паша показала в мережі красиве фото з однієї з недавніх фотосесій. Дівчина зображена в красивій позі в спокусливій червоній сукні без бретелей. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру моделі, пишний бюст і тендітні плечі. Довге волосся Маргарити розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. Шанувальники дівчини не залишили без уваги таку публікацію і почали активно засипати її компліментами.

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.