В 2019 році Аллі Пугачовій виповнилося 70 років, але, здається, цю немаленьку цифру артистка зовсім не відчуває в своєму повсякденному житті.

Примадонна схудла за останні пару років приблизно на 20 кг і не соромиться хвалитися струнким тілом. На вдосконалення Аллу Борисівну підштовхує сім'я: чоловік Максим Галкін, який молодший за неї на 25 років, і 2 маленьких дітей - Ліза та Гаррі, яким обом по 6 років.

Галкін обожнює свою дружину, захоплюється нею і ніколи не шкодує їй компліментів. Не так давно, на своїй сторінці Галкін навіть запостив фото напівоголеної Пугачової в купальнику - на знімку добре видно, як співачка сильно схудла.

"Улюблена відпочиває. Зняв нишком - не любить, коли її фотографують", - підписав Галкін відвертий знімок.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Струнка фігура Примадонни викликала шквал схвалення від фанатів артистки: вони засипали її компліментами і зізналися, що в її віці кожна жінка хотіла б виглядати так само.

"Ну для свого віку добре виглядає, чудово навіть", "божественне тіло, і як їй це вдається?", "Напевно, це не вона. Занадто молодо виглядає", "так виглядати в її віці - це розуму незбагненно!", "Ніжки гарні, молодець, добре виглядає", - написали прихильники Алли Пугачової.

Нагадаємо, раніше Галкін показав своїх "дівчат": Пугачова в міні-сукні, красуня-донька і помолоділа Орбакайте.

Також Знай.uа писав, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Галкін розстебнув штани і показав "фокус": "Пугачова дозволяє таке?".