Популярний український артист Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, часто радує публіку яскравими кліпами та епатажними витівками. Співак активний користувач Instagram, де радує фанатів новинами зі свого життя. Нещодавно Потап одружився з мега популярною Настею Каменських, що викликало небувалий ажіотаж у соцмережах та ЗМІ.

Але в цей раз Олексій показав неоднозначне фото, на якому з'явився в образі арабського шейха. Відповідно, він надів білу мантію з національним головним убором куфією, теж білого кольору. Потап зображений, сидячи в місці, яке нагадує аеропорт, хоча артист не вказав геолокацію. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію Потапа і почали обговорювати її в коментарях. Деякі запитують, де Настя, а інші хочуть дізнатися, навіщо він так вбрався.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.