Кім Кардашьян – світська левиця, телезірка, блогерка, бізнесвумен і багатодітна мати. Вона одружена популярним репером Каньє Вестом, Кім прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу. Зірка часто радує багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram новими фото і відео зі свого життя.

Кім Кардашьян в цей раз вирішила показати публіці, як виглядає в повсякденному житті. І треба сказати, що багато були здивовані, адже модель виявилася невисокою, до того ж на фото немає тієї горезвісної попи, завдяки якій вона теж прославилася на весь світ. На знімку Кім з'явилася в сірих коротких шортах і такій же толстовці, вона зображена на парковці, не дивлячись у камеру. У руках модель тримає купу папок, її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.