В понеділок, 7 жовтня, на Новому каналі відбулася прем'єра ювілейного сезону реаліті-шоу "Ревізор Х", якого так довго чекали. Глядачі нарешті познайомилися з новою ведучою Юлією Панкової, а також разом з нею "вирушили" на перевірку в Ужгород.

Так, в цьому сезоні глядачі зможуть побачити ревізії з найпопулярніших закладів цього міста.

Слід зазначити, що "Ревізор" отримав чимало листів з проханням перевірити пекарню у самому центрі Ужгорода і заклад з відкритою кухнею. Чи отримають вони знамениту відзнаку "Ревізор рекомендує", стане відомо вже у самому випуску.

До того ж, поки ревізії будуть продовжуватися в ефірі, телеведуча Юлія Панкова буде насолоджуватися медовим місяцем. Вона відправилася у весільну подорож, так як ще в минулу п'ятницю телезірка вийшла заміж. Також вона зізналася, що полетіла з своїм чоловіком у Францію.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ми вирішили поніжитися на сонечку, – каже ведуча. – Хочеться трішки полежати на пляжі та відпочити, адже в нас був дуже насичений рік. Треба набратись сил, щоб насолоджуватись сімейним життям та кар’єрою. Кілька днів ми проведемо на узбережжі Франції, а потім поїдемо у Париж. 9 жовтня я організовую гастротур у Бордо. Тож наш медовий місяць плавно перейде в цікаву гастрономічну подорож", - поділилася ведуча реаліті-шоу.

Нагадаємо, що ведуча Нового каналу Юлія Панкова зараз відпочиває і набирається сил на острові Сицилія. За кілька днів сюди приїде група туристів з України і з ними Юлія відправиться в гастротур.

Як повідомляв портал Знай.ua, Юлія Панкова, яка стала новою ведучою програми "Ревізор", вийшла заміж.

Також портал Знай.ua писав, що головна блондинка "Ревізора" змусила зал ридати від сміху.