В новому ефірі шоу "Х-фактор" група NZK викликала захоплення не тільки у глядачів, але і суддів проекту. Вони підкорили публіку піснею "На Даху Я".

Відео з проекту опублікували на відеохостингу YouTube і всього за кілька днів воно змогло набрати 200 тисяч переглядів і 3 тисячі лайків.

При цьому одним з NZK став колишній учасник групи "NewZcool" Вася NAPILNIK, який багато років виступав разом з суддею "Х-фактор" Настею Каменських.

"Мої колеги в шоці, вони навіть не знають, як реагувати. І це дуже круто! У нас просто відпала щелепа, а це значить, що у вас точно є той самий х-фактор. Мені сподобався ваш виступ, це дуже оригінально. Я кажу вам "так", - сказала Каменських.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Інші судді також з достоїнств оцінили пісню і гумор групи. А Данилко повеселив Олю Полякову тим, що відзначив "хорошу лірику в пісні".

"Це шедевр. Мене ковбасить. Ааааа. На даху я", "насправді і правда, смішно вийшло, ця гра слів, причому гра слів на різниці української та російської мов", "Таких талановитих ще не було", "Клас! Ця пісня точно стане хітом", - написали в коментарях до відео.

Кліп на "На Даху Я" з'явився в мережі на початку жовтня. Менше ніж за два тижні він набрав вже більше 1,3 мільйона переглядів.

Нагадаємо, Melovin дав слушну пораду занадто відкритим людям.

Як повідомляв Знай. ua, Данилко розкрив таємницю грудей Вєрки Сердючки.

Також Знай. ua писав, що сцену Х-фактора "атакують" досвідчені артисти.