Відома українська співачка, переможниця "Євробачення" Джамала часто радує мережу новими яскравими фото і відео зі свого особистого і творчого життя. Так і цього разу артистка показала в мережі два чарівних фото в різних образах, а в підписі до посту Джамала запитує у шанувальників, який з них їм більше подобається.

На першій фотографії Джамала з'явилася в красивій леопардовій шубі з штучного хутра і коричневих штанях. Вона зображена на тлі гарного осіннього пейзажу, стоячи на сходах. На другій фотографії Джамала з'явилася в коричневому тренчі на гудзиках з поясом і кишенями. Вона відображена в русі, її волосся розвивається на вітрі, а на очах темні окуляри. У підписі до знімків співачка попросила фанатів допомогти їй вибрати: шубка або тренч.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.