"Міс Україна-2016" і телеведуча програми "Зірковий спорт" на ICTV Олександра Кучеренко в цьому році здивувала всіх, ставши дружиною одного з найзавидніших холостяків України. Дружина ведучого "Світу навиворіт" Дмитра Комарова дала інтерв'ю Знай.ua і розповіла про те, як змінилося її життя після заміжжя.

Кучеренко розповіла, що її чоловік любить робити яскраві сюрпризи і привозить їй екзотичні подарунки зі своїх експедицій.

"Наприклад, у Танзанії він сам здобув рідкісний коштовний камінь - танзаніт. Тепер цей камінь, як справжній амулет, лежить у нас вдома в потаємному місці", - розповіла вона.

Кучеренко і Комаров

Телеведуча зізналася, що після заміжжя її коло спілкування тільки розширюється, але при цьому старі приятелі не розгубилися, адже "справжня дружба і близькі людські стосунки довговічні".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також Кучеренко розповіла про свою професійну діяльність і зізнається, що професія ведучого сама по собі є випробуванням. Кучеренко пояснила, що робота дуже цікава, проте не стабільна.

"За свою телевізійну кар'єру багато ведучих безліч разів змінюють канали, програми, формати, образи. І все заради того, щоб бути цікавим глядачеві. Тому так важливо завжди залишатися на хвилі, не випадати з інформаційного простору, продовжувати свою творчу роботу", - розповіла вона.

Олександра Кучеренко

Нагадаємо, Комаров зворушив історією спасіння левенят з карцеру львівського цирку.

Як повідомляв Знай.ua, Комаров зі "Світу навиворіт" зустрівся з мамою 11 футболістів.

Також Знай.ua писав, що Олександра Кучеренко розповіла про дорогоцінний подарунок від чоловіка, сім'ю і домашні обов'язки.