Донька тяжкохворої зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна є активним користувачем Інстаграма та часто радує армію своїх дописників стильними кадрами. Причому, після того, як світ дізнався про хворобу Заворотнюк-старшої, молодша публікувати щасливі знімки не припинила.

Варто відзначити, що родичі актриси досі не коментують її стан. Нещодавно, 23-річна Ганна зверталася до журналістів і громадськості з проханням не спекулювати хворобою її матері, а також благала залишити її родину у спокої.

Зараз донька Заворотнюк активно публікує на своїй сторінці в Instagram рекламні знімки, представляючи одяг популярних брендів. В коментарях підписники Анни не втомлюються писати про її схожість із зірковою мамою, а також бажають їй якнайшвидшого одужання.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зазначимо, що Заворотнюк народила доньку від російського бізнесмена Дмитра Стрюкова. Раніше Ганна жила в США, а зараз працює моделлю в Росії.

За життям чада "моєї прекрасної няні" стежить близько 80 000 людей, а під кожним постом фанати залишають сотні коменарів та тисячі лайків.

Нагадаємо, що хвору на рак актрису Анастасію Заворотнюк виписали з приватної московської клініки. З "Європейського медичного центру" актриса вирушила на лікування і відновлення в іншу медустанову.