Найкрасивіша дівчинка в світі, яка вже зовсім і не дівчинка, Тілан Блондо, продовжує розбурхувати шанувальників своєю неземною зовнішністю.

За останні роки вона дуже зросла і ще більше покращала. Тепер вона радує дрписників в Instagram вельми відвертими і провокаційними фотографіями, передає "Политека".

Зараз Тілан 18 років, вона одна з найбільш високооплачуваних у світі французьких моделей і актрис. Дівчина має настільки приголомшливу фігуру, що в соцмережах може собі дозволити відверті пози та образи.

Нещодавно Блондо поділилася знімком, на якому позує в сорочці зі спущеними плечима. Підписники моделі припустили, що під вбранням відсутня нижня білизна. На знімку дівчина прийняла незвичайну позу на підлозі і продемонструвала ідеальні ноги. Образ Тілан доповнила браслетом на нозі.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Знадобилось всього дві години, щоб пост моделі набрав 72 тисячі лайків. В коментарях шанувальники "найкрасивішої дівчинки на світі" захоплювалися її зовнішністю і фігурою. Вони залишили безліч компліментів.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон зустрілася з найбагатшою людиною світу.

Раніше Знай.ua повідомляв, в мережі порівняли обручки сестер Міддлтон і Алізе Тевене.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл і Кейт Міддлтон, принци Вільям і Гаррі почали боротьбу з депресією.