Щоденне вмивання, яке на перший погляд видається найпростішою гігієнічною процедурою, насправді має чи не найважливіше значення для підтримання свіжості та молодості шкіри. І його не замінить жоден косметичний засіб.

Щоб не позбавити шкіру тонкого захисного шару з натуральних масел, косметологи радять умиватися виключно теплою або холодною водою, і в жодному разі не гарячою. В протилежному випадку шкіра почне висихати, лущитися, втратить пружність. Крім цього обличчю грозить швидка поява зморшок.

Олена Філонова

Ведуча рубрики "Ревізор краси" на Новому каналі, "б’юті-блогер" Олена Філонова також дала свої професійні рекомендації щодо вмивання – вона радить використовувати мінеральну воду.

"Знаю, що є спосіб умивання кубиками льоду, що сприяє кровообігу і забезпечує охолоджуючий ефект. Є косметичні засоби: гелі, пінки або гелі, що перетворюються на пінку і збагачують шкіру обличчя киснем. Але це дорогі засоби. Якщо у вас вдома встановлений фільтр води, можете використовувати її. Я люблю вмиватися холодною мінеральною водою", - говорить Філонова. Олена Філонова

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Олена Філонова

Програма "Ревізор Х" виходить щовівторка о 19:00 на Новому каналі.

Нагадаємо, раніше італійська акторка Моніка Белуччі поділилася секретами догляду за собою

Як повідомляв портал "Знай.ua", 55-річна красуня розповіла секрети вічної молодості

Також "Знай.ua" писав, що назвали кращі ліки від осінньої депресії