Даша Квіткова – переможниця дев'ятого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк". Дівчина не просто перемогла у проекті, вона і справді зуміла закохати в себе зоряного холостяка Нікіту Добриніна. Даша активний користувач Instagram, де радує публіку фото з особистого життя. Нещодавно дівчина відвідала столицю Італії Рим, звідки показала ще кілька милих фото.

Так, на нових знімках Квіткова відображена на прогулянці в центрі міста біля фонтану. На ній коричневі штани з чорним поясом і цікавий білий топ, який підкреслює ідеальну фігуру і зону декольте. Волосся Даша зібрала у недбалий хвостик, і прикрасила чорною хусткою. У підписі до фото Квіткова вчить своїх фоловерів жити у своє задоволення і не звертати увагу на критику заздрісників.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.