Головний холостяк країни Микита Добринін, який був героєм однойменного шоу на телеканалі СТБ, в ексклюзивному інтерв'ю для Clutch розповів, яку реакцію у нього викликала новина про поповнення в парі.

У вівторок, 25 червня вийшло нове відверте інтерв'ю, в якому Микита розповів, що думає про вагітність своєї обраниці Даші Квіткової. Як відомо, дівчина стала фіналісткою шоу "Холостяк", і ледь не вперше відносини учасників продовжилися по завершенню проекту. Зараз парочка живе разом в новій квартирі і облаштовує її.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Микита Добринін і Даша Квіткова

Добринін відверто відповів, чи бачить у Квітковій матір своїх дітей і якою буде його реакція на радісну новину від своєї коханої? "У мене в житті було декілька таких ситуацій, коли були передумови до того, що дівчина вагітна. Кожен раз я дуже нервував. Зараз я розумію чому. Тому що я розумів, що не ця жінка повинна бути матір'ю моїх дітей. Я б нічого не змінив точно, якби це сталося. Я думаю, що ми б розібралися в цій ситуації. Але я знаю, через що я тоді нервував".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Що стосується новини про вагітність від Даші Квіткової, то тут Добринін дав однозначну відповідь: "Зараз я з цього приводу спокійний. Вважаю, що діти — це неймовірно, прекрасно і дуже складно. Я бачу на прикладі своїх друзів, але це дуже круто".

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як сімейне гніздечко в'є.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.