Популярна модель Ірина Шейк зуміла побудувати приголомшливу кар'єру, завдяки своїй незвичайній зовнішності. Зірка є активним користувачем Instagram і регулярно радує шанувальників приголомшливою красою.

Нещодавно Ірина поділилася фотографією з Парижа. Вона позує на тлі Ейфелевої вежі в цікавому образі. Для прогулянки найромантичнішим містом модель вибрала штани і бежеву облягаючу кофтинку тілесного кольору.

Ірина Шейк

Підписникам нове фото сподобалося, а в коментарях вони захоплювалися зовнішністю Шейк. Деякі користувачі, щоб привернути увагу зірки, залишали дуже дивні компліменти:

"Однозначно принцеса", "Така елегантна, як і Ейфелева вежа", "Спасибі, що ділитесь своїми фотографіями та надихаєте інших на щось хороше", "Королева", "Російська принцеса". Ірина Шейк

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ірина Шейк
Ірина Шейк

Нагадаємо, що відома модель Ірина Шейк повернулася з відпустки в Нью-Йорк і знялася для фанатів в новому відвертому образі. Вона опублікувала у своєму мікроблозі бекстейдж-відео зі зйомок для журналу Vogue Spain, зазначивши при цьому, що вирішила продемонструвати "стиль для вікенду".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Шейк продефілювала без спідниці.

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Шейк знайшла заміну Бредлі Куперу.