У неділю, 13 жовтня, фаворити українського телешоу "Танці з зірками" Ксенія Мішина і Женя Кот приголомшили глядачів досить енергійним джайвом. Про це повідомляє "Хвиля".

Так, вони виконали цей танець під пісню Вєрки Сердючки "Все буде добре". На паркеті Ксенія з'явилася в леопардовому сукні і з яскравим макіяжем.

"От дивно, актриса і професійний танцівник, а танцюють однаково. Це пара від бога. Однак ви не танцювали джайв, ви танцювали акробатичний рок-н-рол, бугі-вугі. Мало було джайву", — оцінив танець хореограф Григорій Чапкіс.

Мішина і Кот отримали від чотирьох суддів проекту 35 балів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До того ж, дане шоу покинули двоє учасників - Михайло Кукуюк і Єлизавета Дружиніна.

Слід підкреслити, що голосування тривало цілий тиждень, тому претенденти, які можуть покинути шоу, мають шанс змінитися. Глядачі можуть активно підтримувати пари, щоб врятувати своїх кумирів.

Нагадаємо, що Олена Кравець похвалилася ідеальними ногами в обтягуючих лосинах. Сталося це під час репетиції на паркеті "Танців з зірками".

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль показала своїм фанатам гарячий образ з "Танців з зірками"

Також портал Знай.ua писав, що новий ефір шоу "Танці з зірками" обернувся несподіваним фіналом для всіх.