У неділю, 13 вересня, в мережі з'явилася інформація про те, що американський актор Джейк Джилленхол зі своїм колегою по "Людині-павуку" Томом Холландом одружуються. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram повідомив Джилленгол.

Так, він розмістив у своєму профілі фотографію з Голландом, на якій зображені актори стоячи на сцені в схожих вбрання, а за ними знаходиться величезна натовп фанатів. Однак не потрібно забувати про те, що це всього лише жарт.

"Забудьте про Біберах… Ми одружуємося", - підписав пост Джейк.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Актори з'явилися разом в Чикаго на конвенті ACE Comic Con. Беручи участь в промо-турі до "Далеко від дому" Джейк не раз підкреслював працездатність свого колеги, тоді як Том і зовсім заявив про "дружбу".

"Ви жартуєте. Він мій чоловік, обожнюю його", - повідомив Голланд.

Слід зазначити, що Джилленгол зіграв роль лиходія Містерія в новому "Людині-павуку". Недавня драма з розривом відносин Disney і Sony поставила під загрозу участь Голланда у фільмах Marvel. Проте в кінцевому підсумку ситуація вирішилася.

Нагадаємо, що відома компанія Marvel анонсувала гучне святкування свого 80-річного ювілею.

Як повідомляв портал Знай.ua, голова і головний виконавчий директор Sony Pictures Тоні Винчикерра підтвердив новину про розірвання угоди з компанією Marvel.

Також портал Знай.ua писав, що відомий інсайдер Еван Бласс поділився у своєму Twitter зображеннями "розумних" супергеройське чохлів для Samsung Galaxy Note 10 і Note 10+. Схоже, фанати Marvel тепер можуть спати спокійно, адже тепер для топових флагманів випустили офіційні чохли.