У сьомому випуску проекту про схуднення "Зважені та щасливі" вилетіла найважча учасниця сезону Лала з помаранчевої команди. У її команди був найбільший антибонус за всю історію проекту +20 кілограм. Їм не вдалося від нього позбавиться до зважування.

23-річна Лала Алієва прийшла на ток-шоу "Зважся!" в сукні і на підборах. Її вага на початок проекту становив 178 кг. Її схуднення за цей час було помітно, але тренер Іраклі Макацарія зазначив, що працювати ще потрібно багато.

При цьому навіть у щоденнику харчування Лали дієтолог проекту Світлана Фус помітила деякі помилки в раціоні.

"Не рекомендую перекушувати просто фруктами. Краще це робити після якоїсь їжі. Наприклад, салат з білком і фрукт, який йде за цим салатом. Оскільки при такій вазі як у Лали варто стежити за надходженням простих вуглеводом, які стимулюють вироблення інсуліну", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Звичайний людина, яка займається спортом і комфортно себе почуває, може перекусити просто фруктом. Якщо людина худне або є зайва вага, фрукти повинні вживатися після якогось прийому їжі.

На даний момент вага Лали становить 138 кг, і вона не збирається зменшувати обороти і готова боротися за приз за домашнє схуднення.

Нагадаємо, проект "Зважені та щасливі" покинула сама пишна учасниця.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча "Зважені та щасливі" Аніта Луценко кардинально змінилася, не дізнатися.

Також Знай. ua писав, що Осадча показала, як "грішить" з ведучою "Зважені та щасливі".