Українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото. На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала серію знімків в досить відвертому образі. На фото Соня позує в білому напівпрозорій білизні і трендових ботильйонах.

Фотографом став Андрій Софийченко, а стилістом виступила Аїша Мілевська. Фанати залишилися в захваті від неймовірних фото. Вони залишили чимало компліментів в коментарях.

"Щойно побачена та осягнута мною ідеальність цих стегон закарбувалася у свідомості навіки", "Соня як завжди на порядок вище всіх!!!! Молодець так тримати!!!!! Ти найкраща!!!!", "Сказати що це бездоганно, нічого не сказати. Я хочу в наступному житті народитися із чогось саме такого!", "Ти неймовірна чарівна", "Соня, ти з кожним фото все краще і краще стаєш!!!! Як і твої пісні в принципі!", - вони захоплювалися.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також Sonya Kay опублікувала уривки з нового кліпу на пісню "Хідно".

Нагадаємо, внучка Софії Ротару зігріла Беверлі-Хіллз спокусливими ногами.

Як повідомляв Знай. ua, внучка Соня Ротару знялася в короткому топіку, ідеальне тіло.

Також Знай. ua писав, що юна внучка Софії Ротару показала ідеальне тіло у справі.