Популярна українська група KAZKA дуже активно веде сторінку в Instagram, виставляючи не тільки кадри з концертів, але і з особистого життя. Нещодавно солістка бенду, Олександра Заріцька, виставила серію пікантних фото, позуючи у відвертому чорному бікіні на тлі водоспаду. Так, артистка засвітила соковиті форми, зізнавшись, що раніше буквально ненавиділа своє тіло.

"Ви любите свою фігуру? Чи вважаєте ви себе сексуальною?
Я довго ненавиділа те, що бачила у дзеркалі 🙈 Ненавиділа аж доти, поки не зрозуміла — іншою я ніколи не стану. Тож в мене є вибір — сидіти на жорстких дієтах все життя, рахувати калорії в судомах від страху переважити денну норму або зрозуміти, що я така, як я є, і намагатися вдосконалити свої форми. Я за щасливе життя 💃🏻 За спорт і солодощі 🙏🏻
На цих фото я відчуваю себе звабливою, красивою, відвертою, СМІЛИВОЮ.", - поділилася емоціями Заріцька. Фолловери залишилися в захваті від сміливості дівчини і її фігури.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.