Ведучий Нового каналу Сергій Притула розмістив жартівливе відео на своїй сторінці у Facebook і попросив своїх підписників дати йому пораду. Проблема шоумена полягає у непорозумінні із дружиною.

Сергій Притула пояснив, що вкладав свою доньку спати, розповідаючи їй казки та історії. Проте сюжет оповідання не сподобався його дружині Катерині. Через це і виник сімейний клопіт.

Сергій Притула

"Маю невеличкий клопіт. Трошки сперечаємося з дружиною. Мені треба, щоб ви нас якось розсудили з нею, чи що", - пожалівся Притула. Сергій Притула

За словами ведучого, дружина звинуватила його в тому, що він практично "знищив улюблених героїв дочки". В результаті Сергій Притула розгубився і вирішив записати коротке відео для своїх фанатів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сергій Притула та Варяти шоу

Ведучий розповів про що була його оповідь: казка була про принцесу, яка з'їла отруєне яблуко, подароване злою відьмою. Та не все так просто складалося у казці – далі сюжет ставав все більш складним та заплутаним.

Такий от клопіт наніч!

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Dinsdag 15 oktober 2019

Виявилося, що раніше чаклунка забрала це яблуко у слоненяти, якого згодом продала в рабство. Слоник фрукт прокляв, а принцеса, з'ївши його, засіла в туалеті на 33 роки. Допомогти нещасній зміг тільки братик свинки Пеппі Джордж, який поцілунком повернув її до нормального життя. Проте, доля у Пеппи і Джорджа була невеселою – король засмажив обох на Великдень.

"Я вже не знаю, які казки розповідати дітям", - розгублено сказав Сергій. Сергій Притула

Нагадаємо, раніше Притула жорстко посварився з дружиною екснардепа

Як повідомляв портал "Знай.ua", Степан Казанін зізнався у недитячих забавах в шкільні роки

Також "Знай.ua" писав, що Притула розповів, як дружина реагує на його жарти