Відома російська актриса Христина Асмус свого часу прославилася скромною роллю Варі у серіалі "Інтерни". Потім дівчина оскандалилася весіллям з російським коміком Гаріком Харламовим, адже за чутками Христина забрала його з сім'ї. А нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація про можливий розрив пари.

Днями відбулася прем'єра фільму "Текст", у якому Христина Асмус виконала головну роль. Дівчина зізналася, що дуже нервувала під час показу. Переживаннями вона поділилася в своєму Instagram, опублікувавши фото, на якому позує у вишуканій чорній сукні.

"Мене навіть у день свого весілля так не тіпало, як тіпало у день прем'єри... Позавчора в Москві відгриміла прем'єра фільму "Текст"! Я ридала весь фільм", – написала Крістіна.

Вона уточнила, що сльози викликали то жах історії, то щастя бути причетною до подібного проекту. За словами Асмус, це кіно актуальне, чесне і страшне для сучасного суспільства.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Христина Асмус потрапила під шквал критики через нове фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Асмус написала все, що думає про сучасні тренди.

Також портал Знай.uа писав, Христина Асмус в ангельському образі "пішла по похилій".