Відома російська співачка українського походження Наташа Корольова опублікувала відео, яке шокувало користувачів мережі. На кадрах, які з'явилися в Instagram stories, Королева на столі виконує свій хіт "Жовті тюльпани".

Виконавиця, яка співає у караоке, одягалася у довгу червону спідницю і зелену футболку. В руках вона тримає букет троянд. Судячи з усього, таким чином Корольова вирішила розважитсь у колі близьких.

Як відомо, Наташі Корольовій, яка підтримує окупацію Криму і путінську владу, заборонений в'їзд в Україну. Нещодавно співачка спробувала надавати на жалість українську владу і випросити у президента Зеленського можливість відвідувати рідну країну. Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Корольова опублікувала ролик, на якому її покійна бабуся запитує, чому артистку не пускають в Україну.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Корольова показала, чому проміняла Ніколаєва на Тарзана.

Як повідомляв портал Знай.uа, Корольова дала волю своїм соковитим принад на очах у сотень азербайджанців, Тарзан такого не витримає.

Також портал Знай.ua писав, гола Королева повторила легендарне фото Лободи.