Популярна українська співачка Maruv свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії. Втім, темпераментна артистка зі своїм балетом продовжує виступати у московських клубах і не тільки. Цього разу Анна Корсун (так насправді звуть співачку) у соцмережі Instagram похвалилася, що виступила в білоруській столиці Мінську.

Так, в соцмережі Maruv показала гарячий знімок зі свого концерту в Мінську, на якому її і балет можна побачити в чорно-білих латексних нарядах. Дівчата буквально оточили співачку, згинаючись в різних позах в різні сторони. У підписі до фото Анна написала: "Мінськ спасибі за це свято! Ви такі яскраві, гучні, красиві. Це був один з найяскравіших концертів для мене". Шанувальники в захваті від нового фото зірки і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.