Відомий британський виконавець Елтон Джон продовжує розповідати фанатам шокуючі історії своєї дружби зі знаменитостями. Так, цього разу 72-річний співак поділився тим, як він спілкувався з американським поп-співаком Майклом Джексоном.

За словами знаменитості, він знав короля поп-музики ще з підліткового віку. Описує він його позитивно та розповідає, що Майкл був найчарівнішою дитиною в світі, однак з роками артист почав віддалятися від нього та соціуму.

Майкл Джексон

"В якийсь момент він почав ізолювати себе від світу і від реальності, як це колись зробив Елвіс Преслі. Ніхто не знав, що відбувалося в його голові, і які ліки він приймав за рецептом лікаря, але кожного разу після нашої зустрічі я думав, що в нього поїхав дах. Він був дійсно психічно хворою та дуже тривожною людиною, – зізнався Елтон.

Окрім цього, співак пригадав одну зі своїх вечірок, на яку запросив Джексона. Саме тоді він і помітив, що поп-зірка тримається осторонь та намагається уникнути спілкування з дорослою аудиторією.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо,улюблений серіал повертається на телеекрани. У мережі опублікували трейлер тизеру культового детективу "Холмс і Ватсон".

Як повідомляв портал Знай.ua, легендарний Том Хенкс приміряв неочікуваний образ, яким його ще ніхто не бачив. 62-актор перевтілився у ведучого надпопулярного американського шоу.

Також Знай.ua писав про те, що масажист з США подав позов до суду на актора Кевіна Спейсі. Позивач, ім'я якого не розголошується, звинувачує голлівудського актора в сексуальних злочинах проти нього, які той зробив в 2016 році.