Соня Євдокименко – юна модель і співачка, яка навчається в американському Нью-Йорку. Дівчина є онукою відомої співачки Софії Ротару, вона активний користувач Instagram, де часто радує численних шанувальників яскравими фотографіями та відео зі свого життя. Так, і в цей раз Соня показала милий знімок з прогулянки в цікавій локації.

Так, дівчина зображена в місці, яке нагадує міст або порт, на прогулянку вона вийшла в стильному луці, і за її слова відкрила сезон тренчів. На ній сині джинси і коричнева кофточка з яскравим візерунком, поверх якої вона накинула довгий бежевий тренч. На її ногах кокетливі світло-коричневі черевики, а в руках світла сумочка. У підписі до фото Соня написала: "Сезон тренчів офіційно почався в Нью-Йорку. Як проходять ваші вихідні?".

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою, і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що онучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.