Популярна модель Маргарита Паша в цьому році стала "Міс Україною 2019" і буде представляти країну на всесвітньому конкурсі краси. Маргарита вже повним ходом готується до цього заходу, але не забуває радувати публіку яскравими фото і відео у своєму Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала знімок своїх спортивних занять.

Як видно, кадр був зроблений на природі десь у лісі, Маргарита стоїть спиною до камери у цікавій позі. Для тренування модель обрала бежево-білі лосини і короткий світлий топ, який майже повністю схований за довгим розпущеним волоссям, при цьому вона боса. У підписі до фото Маргарита написала: "Баланс. Час йоги". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.