Відомий український телеведучий Дмитро Комаров подорожує Бразилією у пошуках невідомих місць та унікальних людей. У рамках програми "Світ навиворіт" він досліджуватиме острів Маражо, який називають бразильським раєм.

Новий випуск програми "Світ навиворіт" вийде на телеканалі 1+1.

У всій Бразилії острів став відомим не тільки через неймовірно красиву природу і унікальний мангровий ліс, а й завдяки буйволам. Комаров вирушить на одну з ферм, де вирощують цих тварин та осідлає їх.

Також Комаров покаже поліцейську дільницю, де майже не використовують автомобілів. Замість них поліцейські пересуваються на буйволах. Однак острів відрізняється спокоєм, тут практично всі знають одне одного, тому поліцейським залишається не так багато роботи.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У новому випуску глядача чекає також улюблена кулінарна рубрика — Дмитро Комаров спробує найстрашніший гастрономічний делікатес в Бразилії. Мова йде про загадкових істот, за якими він вирушить в глиб мангрових лісів Амазонії.

"Ця страва топ і хіт у моєму рейтингу гастрономічних кошмарів, які я їв по всій планеті. Не можу сказати, що це був смачний обід, але він точно запам'ятається мені на все життя!" — поділиться яскравими враженнями ведучий.

Нагадаємо, Олександра Кучеренко - про особливий подарунок від чоловіка, сім'ю і домашні обов'язки: "Діма любить робити яскраві сюрпризи".

Як повідомляв Знай.uа, кинула чоловіка заради роману з жінкою: у мережу злили свіжі фото зірки "Сексу у великому місті".

Також Знай.uа писав, Комаров втілив мрію цілої "футбольної команди": "Життя зміниться назавжди", емоційні фото.