Популярний український співак Сергій Бабкін є багатодітним татом. Він і його дружина Сніжана разом виховують двох синів і дочку. Наймолодшому Єлисея всього 4 місяці.

Бабкін з 10-річною дочкою Анжелою з'явився в програмі "Діти проти зірок" на Новому каналі. Він посоревновался з нею в індивідуальному баттле з йоги.

Сергій та Сніжана активно займаються духовними практиками, а діти не поділяють їхніх захоплень і віддають перевагу більш дитячі заняття.

"Веселіна у нас дуже круто танцює, сама придумує зв'язки і показує нам, вони виходять у неї нереальними! Тому вона могла б позмагатися з зірками в танцювальному баттле, – розповідає про захоплення дітей Сергій. – Ще вона круто виготовляє слаймы, у нас їх вже 50 штук. Робить найрізноманітніші – з блискітками, кульками, різними штуками. А Артур приголомшливо грає у футбол, він міг би позмагатися у футбольних финтах навіть з профі. Ще він кращий в класі по грі в Fortnight, тому когось із зірок точно обіграв би!"

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сергій Бабкін переконаний, що головним є правильне сімейне виховання.

"Давати повну свободу у виборі, в пошуку. Навіть якщо дитина хоче чимось займатися, а вам здається, що це справа невідповідний, ваші думки неправильні, – розкриває секрети розвитку дітей співак. – Дитині потрібно пробувати себе в різному, щоб знайти своє. Можна відбивати бажання. Адже класно, коли малюк захоплений, зацікавлений, пробує щось нове. Одного разу щось западе йому в душу, і він почне цю якість у собі розвивати. Головне, щоб у дітей горіли очі, було бажання і інтерес до життя".

Нагадаємо, Сніжана Бабкіна показала, як Сергій грає з новонародженим Єлисеєм.

Як повідомляв Знай. ua, дружина Сергія Бабкіна Сніжана показала, на кого більше схожі їх діти.

Також Знай. ua писав, що Сергій та Сніжана Бабині стали "Євою та Адамом" у новому кліпі.