У 2019 році було кілька гучних весіль серед знаменитостей, які запам'яталися фанатам яскравими вбраннями і розкішними церемоніями. Як відзначали романтичне свято зіркові нареченої?

Настя Каменських

У травні 2019 року Настя Каменських несподівано для всіх вийшла заміж за колегу Олексій Потапенка. На весіллі, яке відзначали під Києвом, Настя з'явилася у сукні "русалки" з глибоким вирізом. Відвертий крій зміг підкреслити пишні форми співачки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Регіна Тодоренко

Українська телеведуча Регіна Тодоренко і російський співак Влад Топалов відзначили весілля в липні 2019 року в Тоскані. Молода мама Тодоренко для реєстрації вибрала довгу сукню з блискітками і вирізом, прикрашену бісером. Для святкування телеведуча вбралася у сукню в стилі 17 століття, яке ідеально поєднувалася з місцем проведення торжества.

Ксенія Собчак

У вересні 2019 року Ксенія Собчак поєднувалася шлюбом з російським режисером Костянтином Богомоловим. За день вона змінила три сукні. На реєстрації телеведуча з'явилась у пишній сукні, розшитій квітами, а на вінчання - у довгій мережевній сукні з відкритою спиною. Саме свято Ксенія провела в пишному білому платті з клубоким декольте.

Дар'я Клюкіна

Переможниця "Холостяка" з Єгором Кридом Даша Клюкіна у вересні 2019 року одружилася топ-менеджером "Газпром-Медіа". Для реєстрації на озері Комо Клюкіна вибрала білий брючний костюм, а для свята - мереживне плаття з відкритими плечима.

Нагадаємо, Кароль зворушила вихідними з сином Веніаміном у Львові.

Як повідомляв портал Знай.uа, Осадча з маленьким сином показали найкращі ліки від нудьги.

Також портал Знай.ua писав, Каменських в латексі заінтригувала новим хітом, буде гаряче.