Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram та частенько радує прихильників гарячими фотографіями. Так, цього разу знаменитість виклала досить дивну фотографію, де вона стоїть у ванній кімнаті та тримає келих вина.

Як видно на знімку, модель одягнена в спортивні штани, білі кросівки та у сіру кофтину. При цьому, на задньому фоні видно, саму ванну та відкритий унітаз. Ось, як підписала дане фото Ратаковські:

"Champagne and sweatpants, a love story", що в перекладі означає: "Шампанське та спортивні штани, це історія кохання". Зауважмо, що фанатам така фотографія припала до смаку, адже за короткий час вже набрала понад 700 тисяч лайків.

Нагадаємо, що популярна 28-річна супермодель і актриса Емілі Ратаковскі пройшлася вулицями Нью-Йорка в дуже сміливе і провокаційному вбранні. Вона вдягла епатажний білий бюстгальтер від бікіні-купальника її власної марки одягу, а зверху чорний тренч.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Емілі Ратаковськи здивувала новим фото, нарешті одяглася.

Також Знай. ua писав, що Ратаковски показала фанатам свої принади, це потрібно бачити.