Наташа Корольова, популярна російська співачка, вже багато років заміжня за актором Сергієм Глушко, більш відомим під сценічним псевдонімом Тарзан. У ЗМІ останнім часом часто з'являються чутки про те, що Корольова може розлучитися з Глушко, а деякі вважають, що причиною розлучення може стати сама Наташа. Не так давно в мережі з'явився доказ цього.

Наташа Корольова і Вадим Андрєєв

У мережі поширили скріншот з, імовірно, сториз в Instagram Наташі - на ньому вона зображена в компанії молодого чоловіка. Разом вони гуляють по нічній Москві. Як повідомляють російські ЗМІ, супутник Наташі Корольової відомий російський візажист - Вадим Андрєєв.

Наташа Корольова і Вадим Андрєєв, скріншоти

Корольову вже не в перший раз помічають разом з Андрєєвим. Вони разом з'являються на публічних заходах і добре спілкуються. Андрєєв часто кепкує над Корольовою, але вона реагує на це зі сміхом і не ображається.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше Наташа Корольова викликала здивування поведінкою в Кремлі: "Про яку дружбу говорите?".

Також Знай.ua писав, що "Мама Люда і голий Тарзан": Наташа Корольова розсмішила фанатів новим шоу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в сім'ї Наташі Корольової розлад: більше не разом, озвучені причини.