Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс новим образом, примірявши досить пікантне вбрання. Так, артистка зробила селфі в дзеркалі, позуючи в довгій прозорій сукні, суцільно вкритій чорними блискучими паєтками.

Варто відзначити, що останнім часом Нікітюк любить демонструвати фігуру, викладаючи фото в бікіні і красивих вбраннях. Артистка в одному з постів зізнавалася, що часу на спорт у неї не вистачає через напружений робочий графік, проте Леся відмовилася від борошняного, солодкого і жирного, що дозволяє їй підтримувати себе у формі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.