Популярна українська телеведуча Леся Никитюк розповіла про те, як багато років тому зробила свою дошку бажань. І одним із елементів на ній став Володимир Кличко.

Раптове одкровення прозвучало від Лесі в ефірі YouTube-шоу Маші Єфросиніної "Іспит на відвертість".

"Мені було 22 роки, я жила в орендованій квартирі в Києві. Тоді я заробляла 6000 грн в місяць, 2500 платила за оренду. І багато мріяла. Як-то вирізала з журналів красиві картинки, з яких хотіла б скласти своє життя: шикарний готель у річки, собачу упряжку, машину, мікрофон, красивого чоловіка (ним був, до речі, Володимир Кличко-молодший). Все це я наклеїла на картон і повісила на двері туалету. Так дошка бажань відбивалася в дзеркалі і весь час була у мене на очах", - розповіла Никитюк.

Леся щодня дивилася на свою дошку бажань і мріяла. Однак через деякий час вона стала помічати, що все, що вона задумала, почало ставати реальністю.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Так, спочатку вона пройшла кастинг на роль ведучої тревел-шоу і почала їздити по світу. Через рік вона помітила, що практично всі картинки з дошки бажань у неї збулися.

"загалом, з усіх картинок не збувся лише Володимир Кличко. Хоча я з ним знайома, і при першій зустрічі відразу відчула, що сподобалася йому(сміється)", - грайливо розповіла Леся.

Нагадаємо, Никитюк звинуватили в фотошопі головного достоїнства.

Як повідомляв Знай. uaЛеся Нікітюк показала свою прекрасну життя одним фото.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк знайшла в Києві шматочок Майамі.